Tjenester

Vi lever av fornøyde kunder og prøver å finne løsninger sammen med deg som kunde. Ønsker du bilen din tilkjørt i lukket henger eller oppdrag hos deg så ta kontakt.

Folie/Beskyttelsesfilm

Ønsker du å beskytte ditt kjøretøy med den beste måten mot steinsprut og riper? PPF/beskyttelses er en populær måte og gjøre dette på. Den kan leveres med fargepigmenter, matt og klar.

Ønsker du å gjøre kjøretøyet mere personlig så kan vi bytte farge til ønsket ditt. Vi leverer folie fra Avery Dennison , PWF , Omega Skinz, Oracal og 3M

Coating

Coating er kjent med flere navn som Ceramisk Coating, Lakkforsegling og lakk-konservering. Coating lager en permanent overflate på lakk, plastikk og felger. Denne gjør overflaten mere vannavvisende, enklere å vaske og økt glans. Vi leverer coatinger som har årlig vedlikehold til uten vedlikehold i opptill 5 år. Vi veileder deg for å finne det riktige valget og prisen for deg.

Polering

Polering er så mangt. Alt fra glanspolering til omfattende våtsliping. Ønskes permanent fjerning av riper og slitasje tilbyr vi lakkorrigering. Lakkorrigering gir lakken tilbake sin naturlige glans og sikrer at ripene ikke kommer tilbake etter noen vask. Ønskes enklere poleringstjester så tilbys dette etter avtale.

Interiør

Alt fra enkel vask, til omfattende vask med dyprensning av overflater. Man bruker mange timer innvendig i kjøretøyet og hvem liker vel ikke et ryddig og rent interiør? Alt utføres etter ønske fra deg. Her rådfører vi oss med deg om hvordan du ønsker oppdraget utført og kommer med anbefalinger på eventuelle skader osv. i skinn og om hvordan dette kan utbedres.

Bilvask

Vi bruker det mest skånsomme av kjemikalier og vaskerutiner som kan brukes for å få kjøretøyet rent uten og ødelegge eksisterende lakk kvalitet. Her har vi en 4-stegs vaskerutine som gjør overflaten ren. Vi tilbyr også kalkfjerning på lakk og ruter.

Industri

Industri omfatter alt fra helikoptere, traktorer og lastebiler. Vi kan behandle ramme, understell og hele overflaten med korrosjonshemmende forseglinger. Dette beskytter mot rust, mindre tid på vask og kjøretøyet vil fremstå som nyere vesentlig lengere.