Polering

Polering er så mangt. Alt fra glanspolering til omfattende våtsliping. Ønskes permanent fjerning av riper og slitasje tilbyr vi lakkorrigering. Lakkorrigering gir lakken tilbake sin naturlige glans og sikrer at ripene ikke kommer tilbake etter noen vask. Ønskes enklere poleringstjenester så tilbys dette etter avtale.

Polering

Polering er en viktig del av vedlikeholdet av kjøretøyet. Ikke bare forlenger du levetiden på lakken, men kan være med å holde verdien på bilen.

Vi tilbyr forskjellige typer polering. Både en lettere polering for å få frem glansen, men også litt grovere polering for å fjerne mindre vaskeriper.

Lakk korrigering

Lakkorrigering er en mer omfattende versjon av polering. Her går man grovt til verks for å fjerne riper og struktur i lakken.

Dette er mer arbeid enn polering, men resultatet blir blankere og mer ripefritt.

Dette kan gjøres med en grov 2-3 stegs polering, eller våtsliping av lakken. Med våtsliping sliper vi ned lakken for å fjerne struktur som appelsinhud, og polerer opp for å få den blank.

Lakkforsegling

Etter at lakken har fått seg en polering, trenger man noe som beskytter den. Lakkforsegling legger igjen et lag med beskyttelse for å hindre at asfalt, metallpartikler og annet skitt fester seg direkte på lakken.

Med en lakkforsegling blir også bilen hydrofobisk, slik at bilen blir lettere å holde ren i fremtiden.

Vi har både voks og coating, som er to ulike typer lakkforsegling, med holdbarhet fra 12 til 60 måneder.

Priser