Interiør

Vi tilbyr alt fra enkel vask til større jobber som skinnreparasjoner av ratt, seter, dørtrekk m.m. Ved vask av interiør brukes det midler som gjør rent og ikke dekker til skitt osv. Midler vi bruker er uten sjenerende lukter og farlige stoffer.

Innvendig rens

Bilens innside er like viktig som utsiden, ønsker du å hente tilbake nybilfølelsen i bilen eller har røyklukt i bilen så er dette noe som kan la seg utbedre. Vi bruker kun midler for å vaske og hente tilbake tidligere møkkete og skittent interiør.

Tjenestene vi tilbyr går fra enkel vask av overflater til grundigere demontering av seter for tepperens med mere. Inne i bilen er der man oppholder seg og man vil sitte i en ren og fin bil, innvendig som utvendig.

Reparasjon av interiør

Reparasjon av skader i interiør er noe som blir mere og mere vanlig da flere biler leveres med skinninterør. Skinn er en overflate som trenger litt mere pleie enn vanlig plastikk, nettopp fordi skinn er et levende materiale.

Vanlige reparasjoner er slitte sidestøtter i seter, neglemerker/ringmerker i ratt og girspak. Vi utbedrer det meste av interiør både skinn og skai/vegansk skinn. Dersom noe har blitt ødelagt i bilen så ta kontakt så kanskje dette kan utbedres for brøkdel av kostnaden av ny del.

Skinnbehandling

Skinn er en levende overflate som er i de fleste av dagens biler. Materialet er både behagelig og eksklusivt. Etter lang tid uten behandling/rens så vil det oppleves som blankere og skinnet mister sine egenskaper og blir lettere skadet. Her renser vi skinnet og setter dette inn med beskyttelse slik at det får tilbake sine naturlige egenskaper og skinnet blir slik som når det var nytt.

Vi er sertifiserte for utbedring og vedlikehold av skinn og bruker produkter fra Fenice Italia. En av verdens største på skinn, rensekjemikaler, pleie, reparasjon og godkjent av Alcantara ™

Priser